Antena 3 CNN Politică Ce riscă Sorin Grindeanu dacă nu demisionează

Ce riscă Sorin Grindeanu dacă nu demisionează

Ce riscă Sorin Grindeanu dacă nu demisionează
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Iun 2017   •   23:26

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri seară că orice membru al PSD care intră într-un guvern ce nu este susţinut de PSD îşi pierde calitatea de membru al social-democraţilor. 

Întrebat dacă, în cazul în care premierul Grindeanu nu demisionează miercuri seară, el mai e membru al PSD, Dragnea a răspuns: "Un om nu este exclus din partid la televizor. Noi am încheiat Comitetul Executiv Naţional, am adoptat o hotărâre şi (...) orice membru PSD care intră într-un guvern care nu este susţinut de PSD îşi pierde calitatea de membru. Deocamdată noi nu avem guvern". 

Liviu Dragnea a mai spus că evaluarea de miercuri "nu generează o criză politică" şi că, din punctul său de vedere, dacă joi ar fi consultări la Cotroceni, această situaţie ar fi încheiată. 

"O evaluare nu generează o criză politică. O evaluare este un act obligatoriu şi un act responsabil. Faptul că această evaluare a generat foarte multă teamă într-o anumită parte nu este problema noastră. (...) O criză politică poate apărea dacă cei care au fost numiţi politic nu înţeleg că tot politic nu mai sunt susţinuţi. Din punctul nostru de vedere, mâine se poate închide acest subiect, dacă vor fi consultări la Cotroceni", a afirmat liderul PSD. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu demisie Liviu Dragnea
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close