Antena 3 CNN Politică Ce se va întâmpla cu programul de guvernare după condamnarea lui Liviu Dragnea

Ce se va întâmpla cu programul de guvernare după condamnarea lui Liviu Dragnea

Ce se va întâmpla cu programul de guvernare după condamnarea lui Liviu Dragnea
Sursa foto: Foto: Facebook// Liviu Dragnea
de S.T.    |    21 Iun 2018   •   22:58

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ştefan Radu Oprea, spune că decizia de joi a judecătorilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie nu va influenţa în niciun fel guvernarea şi nici punerea în aplicare a Programului de Guvernare.

„Până la o decizie definitivă a instanţelor de judecată nu putem ignora motorul statului de drept: prezumţia de nevinovăţie. Iar prezumţia de nevinovăţie, principiul care are ca scop principal protejarea împotriva unor măsuri abuzive, trebuie să fie aplicată tuturor cetăţenilor României, deci şi preşedintelui Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. Iar pentru a ne onora statutul de ţară europeană care îşi respectă Constituţia, care aplică Directivele Europene şi Standardele Comisiei de la Veneţia, guvernul, miniştrii şi Partidul Social Democrat, ales de o majoritate covârşitoare, democratic, prin vot liber exprimat, îl susţin pe preşedintele Liviu Dragnea la conducerea partidului şi a Camerei Deputaţilor”, spune ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ştefan Radu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu. El a fost achitat pentru infractiunea de fals intelectual. Decizia instanţei supreme nu este definitivă.

 

×
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close