Antena 3 CNN Politică Ce spune Dan Diaconescu despre candidatura împotriva lui George Becali?

Ce spune Dan Diaconescu despre candidatura împotriva lui George Becali?

Ce spune Dan Diaconescu despre candidatura împotriva lui George Becali?
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Oct 2012   •   18:14

Dan Diaconescu s-a arătat foarte bucuros la aflarea veştii că Gigi Becali va candida la alegerile parlamentare pe listele USL, adăugând că, în curând, patronul Stelei va ajunge preşedintele Partidului Naţional Liberal, scrie Gândul.

"Pentru mine este o veste extraordinară că Becali face parte din USL, abia aştept să mă întâlnesc cu el în colegiu şi la preşedinţie. Gigi Becali are nişte calităţi extraordinare, este un membru PNL valoros şi sunt sigur că, în curând, el va fi noul preşedinte al PNL. Ar trebui să se gândească să-l aducă şi pe Vadim Tudor la ei, ar fi perfect. Iar legat de Becali, eu nu văd nicio competiţie cu el, cât să obţină, 1-2%? Dacă l-a învins şi Oana Niculescu Mizil, cât de greu credeţi că e? Eu să nu pot? Becali nu are cum să intre în Parlament", a declarat Diaconescu, contactat de gândul.

Preşedintele PPDD l-a atacat şi pe Victor Ponta, susţinând că acesta se bazează pe informaţii false referitoare la candidatura lui.

"Dacă ar fi să aleg între a candida împotriva lui Ponta sau împotriva lui Becali, evident că aş alege lupta cu Ponta, v-am zis că fac orice numai ca el să iasă din politică", a mai spus Diaconescu.

Citește articolul integral pe gândul.info.

×
Subiecte în articol: Dan Diaconescu George Becali sectorul 6
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close