Antena 3 CNN Politică Ce spune Dragnea, despre posibila remaniere a ministrului Educației, Liviu Pop

Ce spune Dragnea, despre posibila remaniere a ministrului Educației, Liviu Pop

Ce spune Dragnea, despre posibila remaniere a ministrului Educației, Liviu Pop
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    09 Oct 2017   •   16:14

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, luni, că premierul Mihai Tudose poate să propună orice idee de remaniere, iar partidul este obligat să analizeze, el făcând acest comentariu răspunzând unei întrebări referitoare la modul în care vede activitatea ministrului Educaţiei, Liviu Pop.

„Fiind vorba de membri ai Guvernului, cred că procedura corectă este următoarea: premierul are toate pârghiile necesare să facă evaluarea fiecărui ministru şi, aşa cum a fost procedura de numire pentru fiecare ministru, este şi procedura inversă, de deznumire”, a spus Dragnea, întrebat cum apreciază activitatea lui Pop, ca ministru.

„Premierul poate să propună în partid orice idee de remaniere, discutăm în partid, discutăm şi cu colegii noştri din alianţă, de la ALDE. (...) Decizia trebuie să fie în urma unei propuneri a prim-ministrului. E foarte simplu. (...) E vorba de oportunitatea unor remanieri. În momentul în care primul-ministru are argumente serioase, partidul este obligat să analizeze”, a adăugat Dragnea.
 

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close