Antena 3 CNN Politică Ce spune Marcel Ciolacu despre posibilitatea ca PSD să îl susțină pe George Maior pentru fotoliul de premier

Ce spune Marcel Ciolacu despre posibilitatea ca PSD să îl susțină pe George Maior pentru fotoliul de premier

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a spus, vineri, la ”Exces de Putere”, că este exclus ca partidul pe care îl conduce să propună un premier, dacă moțiunea de cenzură va trece.

Ce spune Marcel Ciolacu despre posibilitatea ca PSD să îl susțină pe George Maior pentru fotoliul de premier
Sursa foto: foto- Agerpres
17 Ian 2020   •   21:47

”Nu avem un program politic comun cu UDMR. Am spus și noi și UDMR că vom semna și vota această moțiune pentru că nu ni se pare normală schimbarea legilor electorale cu mai puțin de șase luni înainte de alegeri. Nimeni nu și-a permis așa ceva până acum” a explicat Marcel Ciolacu rațiunea din spatele depunerii moțiunii de cenzură.

Întrebat de jurnalistul Sorin Roșca Stănescu dacă una dintre variantele pe care PSD le-ar lua în calcul pentru propunerea de premier este George Maior, Marcel Ciolacu a negat cu vehemență”.

”Nu-l cunosc, nici măcar nu mi-a trecut prin cap. Nu pot fi ipocrit și să nu țin cont de faptul că PSD nu a avut scorul scontat la europarlamentare și prezidențiale (...) PSD nu este îndreptățit să facă o propunere acum, așa simt” a afirmat președintele interimar al PSD.

Acesta a subliniat că vor contesta la CCR modificarea legislației electorale, doar în anumite condiții.

”Contestare la CCR doar dacă moțiunea nu trece” a conchis Marcel Ciolacu.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close