Antena 3 CNN Politică Ce spune premierul despre relația cu președintele: „Eu nu vreau să îmi pierd încrederea”

Ce spune premierul despre relația cu președintele: „Eu nu vreau să îmi pierd încrederea”

Ce spune premierul despre relația cu președintele: „Eu nu vreau să îmi pierd încrederea”
de S.T.    |    11 Apr 2018   •   22:04

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri seară, la Antena 3, referitor la comunicatul transmis de Administraţia Prezidenţială după întâlnirea pe care a avut-o cu preşedintele Klaus Iohannis, că ea crede că acel comunicat ori a fost făcut înaintea întâlnirii, ori l-a transmis altcineva, iar preşedintele nu l-a citit.

„Eu nu vreau să îmi pierd încrederea”, a susţinut Dăncilă.

„Eu am avut o discuţie cu domnul preşedinte Iohannis. Este ca şi cum discut acum cu dumneavoastră, abordăm anumite subiecte, ne vede o ţară întreagă, iar mâine apare un comunicat în care văd alte lucruri discutate, alte subiecte abordate. Aceasta a fost şi situaţia cu domnul preşedinte Iohannis. Noi am vorbit despre legea salarizării, chiar eu am menţionat principiile care au stat la baza legii salarizării unitare (...) a discutat doamna ministru Lia Olguţa Vasilescu despre probleme concrete pe Sănătate, Educaţie, acolo unde au existat nemulţumiri, ce putem să facem, a fost o discuţie calmă, constructivă, a fost o discuţie foarte aşezată. Domnul preşedinte chiar a spus că dacă este o lege a salarizării unitare este bine să nu o mai modificăm”, a spus premierul Viorica Dăncilă.

Premierul spune că a fost uimită de comunicatul transmis de Administraţia prezidenţială după întâlnirea pe care a avut-o cu preşedintele.

„Am fost foarte uimită de comunicatul care a apărut şi în care nu regăseam temele discutate şi abordarea avută de fiecare dintre noi, ceea ce m-a condus cu ideea că acest comunicat ori a fost făcut înainte, ori cineva a dat comunicatul şi domnul preşedinte nu s-a uitat pe acest comunicat. De aceea am şi solicitat ca să se redea public stenogramele discuţiei, pentru că nu mi se pare productiv acest lucru - eu să spun într-un fel, domnul preşedinte într-un fel, doamna ministru într-un fel”, a explicat aceasta.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close