Antena 3 CNN Politică Ce spune purtătorul de cuvânt al PSD, despre tensiunile din coaliția PSD-ALDE

Ce spune purtătorul de cuvânt al PSD, despre tensiunile din coaliția PSD-ALDE

Ce spune purtătorul de cuvânt al PSD, despre tensiunile din coaliția PSD-ALDE
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    09 Oct 2017   •   17:27

Purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre, a spus luni, Antena 3, că nu există  niciun fel de tensiune în coaliția de guvernare, în urma sondajului Avangarde, care ar arăta o prăbuşire a încrederii în Guvern, de la 40 la 27%. 

”Nu am sesizat niciun conflict. Pe agenda de azi a BPN, nu a fost nicio discuție legată de vreun conflict sau de remaniere. Informații pot să apară, dar asta nu înseamnă că sunt și adevărate”, a spus purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre, luni, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

”PSD și guvernarea PSD a trecut prin momente grele, nu cred că un sondaj de opinie poate să reprezinte semnalul tensiuni între guvern și partid. Nici nu poate fi trasată o graniță între cele două”, a completat Dobre.

Sunt tensiuni în interiorul coaliţiei de guvernare. Pe surse, a apărut informaţia că a ieşit scandal între președintele PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Mihai Tudose din cauza sondajului Avangarde care ar arăta o prăbuşire a încrederii în Guvern, de la 40 la 27%

Premierul s-ar fi enervat, fiindcă Marius Pieleanu este considerat un apropiat al preşedintelui PSD, ar fi luat aruncarea cifrelor pe piaţă ca pe un semnal şi ar fi ameninţat inclusiv cu demisia. 

Liderii PSD neagă existenţa unui conflict, însă Călin Popescu Tăriceanu pare să confirme anumite tensiuni. 

La rândul său, Liviu Dragnea neagă că ar exista vreun conflict între PSD și Guvern. Mai mult, președintele PSD spune că toate zvonurile legate de o eventuală tensiune care ar fi apărut între Coaliție și Guvern sunt nefondate.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, și copreședinte ALDE, dă şi el de înţeles că ar fi tensiuni la nivelul puterii.

Sociologul Marius Pieleanu, cel care a realizat sondajul cu scandal, spune că acesta nu a fost făcut la comanda PSD. 

”Nu a fost intenţia mea să creez scandal în PSD”, a afirmat Pieleanu, la Antena 3, explicând motivele pentru care Guvernul stă atât de prost în rezultatele cercetării sociologice.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close