Ce spune Traian Băsescu despre pactul de coabitare

de D.D.    |    26 Aug 2013   •   20:12
Ce spune Traian Băsescu despre pactul de coabitare Foto: Intact Images

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că pactul de coabitare încheiat cu premierul Victor Ponta "stă în picioare" pentru că se sprijină pe prevederile constituţionale.

"Pactul stă pentru că el se sprijină pe prevederi constituţionale, deci acolo nu e nimic în afara Constituţiei", a spus Băsescu, în conferinţa de presă de la Palatul Cotroceni.

Întrebat dacă a primit semnale de la partenerii europeni sau americani privind lipsa de comunicare şi nervozitatea din relaţia sa cu premierul Ponta, Băsescu a răspuns că nu poate spune acest lucru, nici dacă ar fi primit acest tip de semnale.

Băsescu a arătat că la începutul acestui an a fost optimist în privinţa guvernării USL, însă în acest moment şi-a pierdut încrederea deoarece nu se iau măsuri care să evite creşterea şomajului.

"Eu am girat orice guvern la instalare. Am fost optimist atât timp cât s-a stat în obiectivele asumate, dar faptul că Guvernul nu sesizează sau nu iau măsuri sau are politici absolut de neacceptat, ceea ce duce la creşterea şomajului, mă face să nu mai am încrederea în capacitatea acestui guvern de a valorifica sacrificiul românilor ca urmare a măsurilor din 2010", a afirmat Băsescu, citat de Mediafax.

Traian Băsescu, declaraţii la Palatul Cotroceni. "Crearea de locuri de muncă este esenţială" 

 

x close