Antena 3 Politică Cel mai mare eveniment POSTREVOLUȚIONAR: Norme de prezenţă pe filiale, fără show, interzis la ţigări şi seminţe

Cel mai mare eveniment POSTREVOLUȚIONAR: Norme de prezenţă pe filiale, fără show, interzis la ţigări şi seminţe

de L.D.    |    11 Oct 2012   •   19:11
Cel mai mare eveniment POSTREVOLUȚIONAR: Norme de prezenţă pe filiale, fără show, interzis la ţigări şi seminţe

Organizaţiile judeţene USL vor primi "norme de prezenţă" pentru mitingul din 17 octombrie de pe Arena Naţională, respectiv numărul de persoane pe care trebuie să le aducă la Bucureşti pentru ceea ce organizatorii doresc a fi cel mai mare eveniment postrevoluţionar, scrie Mediafax.

Normele de prezenţă vor fi transmise în teritoriu în cursul zilei de joi, acestea nefiind unele fixe pentru toate organizaţiile judeţene, ci variind în funcţie de distanţa care urmează a fi parcursă până la Bucureşti.

Organizaţiile judeţene apropiate de Capitală vor avea norme de prezenţă mai mari, în timp ce filialele îndepărtate vor trebui să aducă un număr mai mic de participanţi.

Impunerea normelor de prezenţă pentru organizaţiile USL are la bază pretenţia liderilor de la centru ai Uniunii de a avea pe 17 octombrie "cel mai mare eveniment organizat de la Revoluţie încoace", care să beneficieze de prezenţa a nu mai puţin de 74.000 de participanţi.

Liderii centrali vor ca la evenimentul de lansare a candidaţilor Uniunii la alegererile parlamentare să participe 54.000 de persoane aşezate în tribunele şi peluzele Arenei Naţionale - acoperind astfel capacitatea stadionului - la care să se adauge 20.000 de persoane care să ocupe spaţiul destinat gazonului.

Gazonul va fi placat special, aşa cum se procedează şi la concerte, pentru protejarea gazonului.

Scena pe care se va desfăşura evenimentul de lansare a celor 452 de candidaţi va fi aşezată în zona aferentă terenului , ca şi la concerte, dar, spre deosebire de acestea, manifestaţia USL nu va beneficia de show-uri, concerte sau reprezentaţii de gen, aşa cum s-a întâmplat anterior, urmând să se desfăşoare într-un registru solemn-serios.

Totodată, USL şi-a luat angajamentul de a respecta regulile stadionului - nu se fumează, nu se mănâncă seminţe în tribune, iar ceea ce se strică se plăteşte.

Mai mult, manifestaţia USL va beneficia de paza stadionului, stewarzii care sunt prezenţi la meciuri urmând a fi prezenţi şi la evenimentul USL.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close