Antena 3 CNN Politică CExN al PSD a decis să-l susţină în continuare pe Liviu Dragnea

CExN al PSD a decis să-l susţină în continuare pe Liviu Dragnea

CExN al PSD a decis să-l susţină în continuare pe Liviu Dragnea
22 Iun 2018   •   19:26

UPDATE - Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis în şedinţa de vineri să îl susţină în continuare pe preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, în toate funcţiile politice deţinute de acesta, la conducerea partidului şi a Camerei Deputaţilor.

„CExN al PSD a decis susţinerea preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, în toate funcţiile politice deţinute de acesta, la conducerea partidului şi la conducerea Camerei Deputaţilor din Parlamentul României”, se arată într-un document oficial adoptat la finalul unei şedinţe care a durat mai bine de patru ore şi care a avut loc în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

UPDATE 16.00 - Este ora la care PSD se reuneşte într-o şedinţă explozivă, după condamnarea lui Liviu Dragnea.

Sunt trei puncte pe ordinea de zi, potrivit unor surse, iar cel mai dur se referă la începerea demersurilor privind suspendarea lui Klaus Iohannis.

----------------------------

Comitetul Executiv Naţional al PSD se va reuni, vineri după-amiază, urmare a deciziei de condamnare la trei ani şi jumătate de închisoare a liderului partidului, Liviu Dragnea, în dosarul privind angajările fictive de la Protecţia Copilului Teleorman. Liviu Dragnea nu a avut nicio reacţie publică după primirea sentinţei, însă ceilalţi lideri ai partidului, miniştri, şefi de filiale judeţene au reacţionat prin mesaje de susţinere pentru preşedintele PSD.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu. El a fost achitat pentru infracţiunea de fals intelectual. Decizia instanţei supreme nu este definitivă.

Citește și: Scenariul prin care Liviu Dragnea ar putea scăpa de condamnare

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close