Antena 3 CNN Politică Cezar Măgureanu, senator neafiliat: Decid cum votez la moţiune după ce mă consult cu vicepreşedintele PNL

Cezar Măgureanu, senator neafiliat: Decid cum votez la moţiune după ce mă consult cu vicepreşedintele PNL

Cezar Măgureanu, senator neafiliat: Decid cum votez la moţiune după ce mă consult cu vicepreşedintele PNL
Sursa foto: Foto: ziarelive.ro
24 Apr 2012   •   11:48

Senatorul neafiliat Cezar Măgureanu a declarat, marţi, că va fi prezent la dezbaterea moţiunii de cenzură şi că va decide care va fi votul său după ce se va consulta cu vicepreşedintele PNL Dan Radu Ruşanu, informează Mediafax.
   
"Voi vorbi cu Dan Radu Ruşanu şi mă voi consulta cu el. Până joi seară voi şti cu cine votez", a spus Măgureanu, întrebat cum va vota la moţiunea de cenzură a opoziţiei.
   
El a precizat, pe de altă parte, că va fi prezent la dezbaterea moţiunii.
   
"Cetăţenii m-au ales ca să votez, nu ca să stau acasă", a spus Măgureanu.
   
Senatorul Cezar Măgureanu a anunţat, în 10 aprilie, în plen, că demisionează din UNPR şi că rămâne senator independent. Anterior, Cezar Măgureanu a fost membru PNL, iar apoi membru PDL.
   
Luni seară, opoziţia putea miza, potrivit situaţiei din Parlament de la acel moment, pe 221 de voturi, din cele 231 de voturi necesare pentru ca moţiunea de cenzură să treacă.
   
USL a depus, săptămâna trecută, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului. Moţiunea de cenzură, intitulată. "Opriţi Guvernul şantajabil. Aşa nu, niciodată!", este semnată de 116 parlamentari, numărul minim necesar pentru iniţierea acestui demers. Documentul are 15 pagini şi este structurat pe trei capitole.
   
Moţiunea de cenzură a fost citită luni seară în plenul Parlamentului, iar vineri, începând cu ora 9.00, vor avea loc dezbaterea şi votul.
   

×
Subiecte în articol: motiune de cenzura
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close