Antena 3 CNN Politică Cezar Preda: Candidaţii la şefia PDL caută să fie miruiţi de Traian Băsescu

Cezar Preda: Candidaţii la şefia PDL caută să fie miruiţi de Traian Băsescu

Cezar Preda: Candidaţii la şefia PDL caută să fie miruiţi de Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Intact Images
06 Dec 2010   •   09:24

Lupta pentru conducerea PDL naşte dispute în tabăra democrat liberalilor. Vicepreşedintele PDL Cezar Preda susţine că potenţialii candidaţi la şefia partidului încearcă să obţină binecuvântarea lui Traian Băsescu. Preda spune că mulţi colegi de-ai săi sunt lipsiţi de curajul de a candida pe cont propriu.

"Care ajunge mai aproape de Traian Băsescu şi pe care-l miruieşte Traian Băsescu să fie, să candideze, sau nu. Cam asta-i o realitate pe care o ştie iarăşi toată lumea şi încă nu s-au gândit sau n-au curajul să-şi ia propriul destin şi o persoana sa zică eu candidez, nu mă interesează nici ce zice Traian Băsescu, nici ce zice cutare, nici ce zice Boc. Îmi iau eu destinul şi încerc o competiţie", a declarat Preda, într-o emisiune difuzată de Europa FM.

Vicepreşedintele PDL a mai spus că un asemenea candidat nu va apărea, având în vedere regrupările "strategice", pe echipe.

"Nu va fi aşa, pentru că regruparea aceasta strategică pe echipe se face foarte rapid în partide. Şi vreau să vă spun că, acum cinci ani, când s-a ales ultima oară la noi Biroul, deciziile se luasera la Hanul lui Manuc, cu o seară înainte. Şi cu echipa, cine-i secretar, cine-i vicepreşedinte. Eu am dat atunci o declaraţie şi a ieşit un scandal monstru, că am devoalat chestia asta. Acum nu ştiu ce va fi", a mai declarat Cezar Preda.

Cezar Preda, despre candidaţii la şefia PDL

×
Subiecte în articol: cezar preda pdl candidati
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close