Antena 3 CNN Politică Cezar Preda: CÂRLANUL Ponta a învăţat de la Iliescu şi Năstase doar să confişte statul de drept

Cezar Preda: CÂRLANUL Ponta a învăţat de la Iliescu şi Năstase doar să confişte statul de drept

Cezar Preda: CÂRLANUL Ponta a învăţat de la Iliescu şi Năstase doar să confişte statul de drept
Sursa foto: Foto: Mediafax
28 Iun 2012   •   17:42

Deputatul Cezar Preda a declarat că premierul Victor Ponta este "iresponsabil" şi a făcut apel la oamenii din jurul său "să-l oprească", pentru că altfel România "se va face de râsul lumii".
   
"Singurul lucru pe care l-a învăţat bine cârlanul Ponta de la domnii Iliescu şi Năstase a fost acela de a confisca statul de drept. Ce nu este al lui îşi ia singur, contrar tuturor normelor şi legilor care funcţionează în România. Îl calific pe Ponta ca fiind un iresponsabil. Fac apel la oamenii din PSD care sunt responsabili să-l oprească. Acest iresponsabil pleacă dimineaţa cu avionul la Consiliul European contrar deciziei Curţii , după ce confiscă Monitorul Oficial din dreptul Parlamentului cum e de sute de ani, şi se duce acolo fără niciun drept doar cu dorinţa domniei sale. Consider că aceste acţiuni ale premierului şi ale altor lideri iresponsabili din PSD invită românii la anarhie, la nerespectarea legilor statului", a afirmat, într-o conferinţă de presă, Cezar Preda.


De asemenea, deputatul de Buzău a spus că dacă un for decizional lua o decizie care îi convenea lui Victor Ponta acesta declara că instituţia respectivă este "independentă", dar acum "îşi ia jucăria şi pleacă la Bruxelles".
   
"Opriţi-l pe Ponta până nu e prea târziu pentru români. Sunt oameni raţionali în PSD care să-i spună că a luat-o razna. Dacă-l vor opri va fi bine pentru ţară, dacă nu, ne vom face de râsul lumii", a spus Preda.
   
"E inadmisibil ca un om să fugă din ţară cu instituţiile în geantă şi cu dorinţa singulară de a se reprezenta. Nu s-a mai făcut un asemenea pas iresponsabil. Dacă Ponta vrea Calea Victoriei dă ordonanţă de urgenţă şi o ia la Guvern, dacă doreşte să ia Palatul Cotroceni la Guvern dă ordonnaţă şi-l trece la Guvern. E incredibil că un astfel de om a ajuns premier al României", a spus Cezar Preda.
   
"N-a guvernat absolut deloc pentru români. N-au făcut nimic decât scandal", a afirmat Preda.
   

×
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close