Antena 3 CNN Politică Cezar Preda face apel la unitate: Trebuie să fim o echipă, nu are rost să escaladăm divergenţe între colegi

Cezar Preda face apel la unitate: Trebuie să fim o echipă, nu are rost să escaladăm divergenţe între colegi

Cezar Preda face apel la unitate: Trebuie să fim o echipă, nu are rost să escaladăm divergenţe între colegi
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Feb 2013   •   12:31

Prim-vicepreşedintele PDL, Cezar Preda, a răspuns Elenei Udrea, într-o conferinţă de presă: "Când am intrat în politică ştiam ce este adevăr şi ce este minciună, acum îmi este greu, nu prea îmi mai dau seama. La referendum, cine a urcat pe scenă a decis preşedintele României. Nu Cezar Preda şi nu Vasile Blaga. Era referendumul de demitere al preşedintelui, nu al lui Vasile Blaga. Este fără echivoc. Nu noi am decis cine să fie", a arătat Preda.

"Eu nu am un meci acum cu preşedintele, nu am meci cu nimeni din PDL, eu am meci cu Ponta. Ştiţi ce vreau eu să nu fac, cum face Ponta? Să mint. Suntem în faza în care suntem plini de sânge într-un ring de box, lumea urlă, inclusiv antrenorul îmi cere să dau cu pumnul, să mă bat, dar adversarul este în partea cealaltă a ringului", a declarat democrat-liberalul.

Trebuie să fim uniţi, trebuie să fim o echipă, nu are rost să escaladăm divergenţe între colegi. Eu am stilul meu de a face politic, dar stop! Trebuie să ne concentrăm ca partidul să iasă unit. Profilul candidatului PDL la alegerile prezidenţiale nu se stabileşte într-o lună de zile.

Liderul PDL Elena Udrea, candidat la şefia partidului, răspunde acuzaţiilor lui Vasile Blaga afirmând că nu a urcat pe scenă în campania pentru referendum pentru că aceasta a fost strategia de comunicare a conducerii, precizând că la alegeri ea a avut dublul scorului obţinut de preşeditnele PDL.
  
"Nu am urcat pe scena referendumului, cum nu a urcat nimeni altcineva din partid, de altfel, în afară de preşedintele partidului şi de Monica Macovei, pentru că aceasta a fost strategia de comunicare folosită de actuala conducere a PDL", se arată într-o declaraţie a Elenei Udrea remisă agenţiei Mediafax.
  
Ea a ţinut să precizeze că a câştigat, în 2012, dublul scorului obţinut de Blaga.
  
"Ei au dorit revanşa pentru pierderea alegerilor din 2011 şi de aceea au stabilit că echipa lui Boc face rău partidului, deci nu trebuie să mai apară nicăieri. Numai că, iată, în alegerile din decembrie eu am luat de două ori scorul lui Vasile Blaga, cel care a urcat pe scenă. Iar ceilalţi nici nu au intrat în Parlament! Dar aceasta nu înseamnă că nu am participat la campanie din spatele luminilor", afirmă Udrea.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close