Cezar Preda: Guvernul Ponta va rezista până în toamnă, nu mai mult

de G.S.    |    29 Apr 2012   •   17:41
Cezar Preda: Guvernul Ponta va rezista până în toamnă, nu mai mult Foto: INTACT Images

Deputatul PDL Cezar Preda susţine că guvernul pe care îl va propune Victor Ponta este primul cabinet după 1989 căruia i se dă puterea şi nu care o preia prin alegeri, conform Agerpres.
   
''Este primul guvern după 1989 căruia i se dă puterea şi nu care preia puterea prin alegeri. Asta din punct de vedere politic înseamnă că PDL a dat puterea pentru a convinge România că nu au soluţii. (...) Este un lucru bun pentru PDL şi pentru coaliţie pentru că acum românii, aflaţi într-o aşteptare extraordinară de a li se schimba viaţa, vor vedea dacă acest guvern căruia i s-a dat puterea va reuşi până în toamnă să facă acest lucru. Convingerea mea este că vom vedea începând chiar de aseară până în noiembrie numai o discuţie sterilă, pe posturi, pe ceea ce vor trebui să facă, iar românii nu vor beneficia cu nimic decât de ceea ce au beneficiat prin guvernarea noastră grea'', a declarat, duminică, Cezar Preda.
   
În opinia sa, USL şi-a dorit prea mult puterea.
   
''Şi-au dorit prea mult puterea, nici un partid sănătos la cap din lume nu ia în aceste condiţii puterea pentru că puterea se ia prin alegeri, nu se ia atunci când ţi-o dă cineva. Să te gândeşti întotdeauna la darul grecesc, darul grecesc nu este un dar care să-ţi aducă bucurii decât pe termen de o zi'', a mai spus Cezar Preda, care consideră că ''guvernul Ponta va rezista până în toamnă, nu mai mult''.

x close