Antena 3 CNN Politică Cezar Preda: Guvernul propus de PNL este precum apa sfinţită. Nu face nici rău, dar nici bine

Cezar Preda: Guvernul propus de PNL este precum apa sfinţită. Nu face nici rău, dar nici bine

Cezar Preda: Guvernul propus de PNL este precum apa sfinţită. Nu face nici rău, dar nici bine
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Sep 2010   •   22:03

Guvernul propus de PNL este precum apa sfinţită, nu face nici rău, dar nici bine. Aceasta este declaraţia pe care vicepreşedintele PDL Cezar Preda a făcut-o duminică la Buzău. Potrivit Mediafax, deputatul PDL a spus că varianta de guvern propusă de liberalul Crin Antonescu nu are niciun efect în acest moment, poate doar unul psihologic.

"Domnul Antonescu, atât a putut, atât a făcut. Guvernul propus de domnia sa este ca apa sfinţită, nu face nici rău, dar nici bine. Ce impact să aibă? Este o chestiune psihologică. Dacă el crede că aşa îi mobilizează pe liberali, să monitorizeze Guvernul, altfel decât o fac, e strict treaba lor", a declarat Preda în cadrul unei conferinţe de presă.

Potrivit vicepreşedinteui PDL, liberalii nu vor ajunge niciodată să facă o alianţă cu social-democraţii. "Nu cred că vor face niciodată alianţă cu PSD şi nici PSD cu PNL. Sunt prea ocupaţi acum să vadă care e pe locul întâi", a mai spus Preda.

În plus, deputatul a precizat că social-democraţii nu trebuie să se bucure de creşterea în sondaje, întrucât "procentele nu sunt de fapt meritul lor, ci un vot anti-PDL, pe problemele grele ale ţării".

Joi, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a prezentat guvernul alternativ propus de PNL, format din 11 ministere. Printre persoanele desemnate pentru eventualele portofolii s-au numărat Teodor Meleşcanu, Andrei Marga, Mariana Câmpeanu, Victor Paul Dobre, Mircea Diaconu, Eduard Hellvig. Crin Antonescu a declarat că îşi asumă conducerea acestei echipe.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: guvern PNL Crin Antonescu cezar preda
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close