Antena 3 CNN Politică Cezar Preda recunoaşte: PD-L a ţinut ca şi Elena Băsescu să fie ajutată, era şi normal

Cezar Preda recunoaşte: PD-L a ţinut ca şi Elena Băsescu să fie ajutată, era şi normal

Cezar Preda recunoaşte: PD-L a ţinut ca şi Elena Băsescu să fie ajutată, era şi normal
Sursa foto: Cezar Preda
10 Iun 2009   •   09:16

Democrat-liberalii nu s-au pus de acord în ceea ce priveşte susţinerea acordată Elenei Băsescu. După ce victoria la europarlamentare era pusă exclusiv pe forţa mezinei Băsescu, vicepreşedintele PDL, Cezar Preda, recunoaşte, în sfârşit, că PD-L a ajutat-o pe Elena Băsescu.

Într-un interviu acordat postului de radio RFI, vicepreşedintele PD-L a menţionat că este imposibil ca un independent să obţină un scor de 4,2 % fără sprijinul unui partid. Mai mult, Cezar Preda consideră chiar normal ajutorul venit din partea partidului


"Noi am ajutat-o. Are şi electoratul propriu, dar PD-L a ţinut ca şi Elena Băsescu să fie ajutată, era şi normal, a avut o Organizaţie de Tineret şi foarte mulţi tineri din Partidul Democrat Liberal au alergat pentru Elena Băsescu", a declarat Cezar Preda.

Vicepreşedintele PD-L a mai declarat că singura greşeală pe care a făcut-o Elena Băsescu este că a cedat unor presiuni şi a părăsit partidul, în loc să candideze pe listele PD-L

"O parte din Partidul Democrat Liberal s-a mobilizat şi pentru Elena Băsescu, care era clar un om al nostru şi care, printr-o greşeală, eu insist să cred că a fost o mare greşeală, a cedat unor intervenţii din societatea civilă, complet deplasate, s-a retras şi a candidat ca independentă", susţine Preda.

Antena 3

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close