Antena 3 CNN Politică Cezar Preda: Udrea poate reveni în prim-planul PDL, dacă se autopropune

Cezar Preda: Udrea poate reveni în prim-planul PDL, dacă se autopropune

Cezar Preda: Udrea poate reveni în prim-planul PDL, dacă se autopropune
Sursa foto: Foto: Intact Images
31 Ian 2013   •   16:31

Prim-vicepreşedintele PDL, Cezar Preda, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că Elena Udrea ar putea să revină în prim-planul partidului dacă se autopropune şi Convenţia sau Consiliul Naţional de Coordonare al PDL va lua această decizie, informează Mediafax.

Întrebat dacă ideea cooptării Elenei Udrea în schema restructurării PDL este una de luat în calcul, Cezar Preda a adăugat că nu are nimic împotriva niciunui coleg care a muncit.

"În general, PDL are prevăzut şi în Statut, noi aveam o cutumă, aceea a autopropunerii. Această cutumă s-a dovedit a fi cea mai eficientă în ceea ce priveşte mersul înainte al partidului. În general, nu mă cooptează nimeni, mă cooptez eu. Şi cred că va funcţiona. Iar Elena Udrea este colega noastră care dacă doreşte să revină în prim planul partidului se oferă şi Convenţia va lua decizia sau CNC", a spus Cezar Preda.
   
Democrat-liberalul a subliniat că el nu are nimic împotriva niciunui coleg care a muncit şi că personal fost mai radical şi mai tranşant în declaraţii împotriva celor care vorbesc de pe margine şi care nu au intrat "în noroaiele unei campanii şi în luptă".
   
"Pentru toţi colegii mei care au intrat în bătălie electorală, indiferent că au pierdut sau au câştigat, am tot respectul, aşa că şi pentru dânsa am acelaşi respect", a ţinut să precizeze liderul democrat-liberal.
   


×
Subiecte în articol: cezar preda Elena Udrea
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close