Antena 3 CNN Politică CFR Călători ar putea implementa o politică de low-cost în transportul de călători

CFR Călători ar putea implementa o politică de low-cost în transportul de călători

CFR Călători ar putea implementa o politică de low-cost în transportul de călători
Sursa foto: Foto: Agerpres
de G.S.    |    21 Apr 2013   •   10:55
CFR Călători ar putea implementa o politică de low-cost în transportul de călători, în prezent fiind în analiză un astfel de program, a declarat, duminică, ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu.
 
Acesta a precizat ca i-a plăcut ideea preşedintelui Consiliului de Administraţie al companiei CFR Călători, Alexandra Gătej, de a implementa în transportul feroviar de călători un program de genul "să mergi cu zece lei la mare". 
 
"Alexandra Gătej, o persoană pe care o apreciez, a venit cu o idee care mi-a plăcut foarte mult - şi se vede că experienţa din managementul privat o ajută - aceea de a face un program să mergi cu 10 lei la mare. Poate este exagerat cu 10 lei... Un gen de low-cost. Exact asta mi-a spus: că va încerca să studieze politicile de low-cost din aviaţie şi să vedem dacă nu putem implementa o politică de low-cost şi în transportul de călători, mai ales că, dacă suntem corecţi cu noi, ar trebui să fie cam low-cost transportul nostru de călători. Eu mă bucur că a propus un astfel de program, sper să şi ţină", a spus Fenechiu, într-o emisiune televizată, conform Agerpres.
 

×
Subiecte în articol: CFR Calatori transport CFR Relu Fenechiu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close