Antena 3 CNN Politică Chiliman: Îmi dau demisia de onoare din Biroul Permanent Central dar rămân membru al PNL

Chiliman: Îmi dau demisia de onoare din Biroul Permanent Central dar rămân membru al PNL

Chiliman: Îmi dau demisia de onoare din Biroul Permanent Central dar rămân membru al PNL
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Apr 2012   •   18:22

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a anunţat, marţi, că îşi dă demisia de onoare din Biroul Permanent Central al PNL, menţionând că rămâne membru simplu al partidului, informează Mediafax.

"Îmi dau demisia de onoare din Biroul Politic Central al PNL. Consider că făcând parte din actuala echipă de conducere a PNL, aleasă pe lista propusă de preşedintele Crin Antonescu, nu mai sunt în măsură să fac ceea ce mi-am propus pentru cetăţenii care m-au investit cu încrederea lor. Este un gest de onoare şi faţă de cei pentru care m-am implicat în politică, dar şi faţă de preşedintele partidului", a spus Chiliman.
   
El a spus că s-a consultat cu soţia sa, cu Ionel Brătianu şi cu actualii lideri de onoare ai formaţiunii.
   
"Am fost ales pe lista propusă de dumnealui la Congresul din 2010, atât timp cât şi-a pierdut încrederea în mine, am obligaţia să demisionez", a spus Chiliman.
   
Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a întâlnit, vineri, cu preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, care l-a sfătuit şi l-a rugat să nu plece din partid, edilul declarând, la finalul întâlnirii, că va lua o decizie pe care o va anunţa după Paşti.
   
Andrei Chiliman a fost înlocuit, lunea trecută, cu Eugen Nicolăescu la şefia PNL Bucureşti, iar Mariana Câmpeanu a devenit vicepreşedinte al filialei.

×
Subiecte în articol: andrei chiliman Mircea Ionescu Quintus
Parteneri
Schimbări majore la școlile de șoferi!
x close