Antena 3 CNN Politică Chiliman: Să mai lăsăm timpul să treacă, eu cred că şi în PDL sunt mulţi care gândesc ca mine

Chiliman: Să mai lăsăm timpul să treacă, eu cred că şi în PDL sunt mulţi care gândesc ca mine

Chiliman: Să mai lăsăm timpul să treacă, eu cred că şi în PDL sunt mulţi care gândesc ca mine
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Sep 2013   •   17:44
Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, sâmbătă, că îi invită pe democrat-liberali la unificarea dreptei, arătând că, în opinia sa, "cei care vor încerca să menţină dreapta dezbinată vor fi sancţionaţi de electorat, indiferent de mărimea actuală a partidului lor".
Chiliman a fost prezent, sâmbătă, la semnarea protocolului de lărgire a Alianţei pentru Dreptate şi Adevăr (FC-PNŢCD) prin cooptarea Iniţiativei România Liberală, el precizând ziariştilor că acest proiect încearcă unificarea dreptei în vederea câştigării alegerilor din 2016, cât şi faptul că dreapta ar trebui să prezinte în 2014 candidaţi pe o singură listă.
Chiliman a fost întrebat de ziarişti dacă PDL a primit o invitaţie pentru a se alătura acestui proiect de unificare a dreptei.
"Noi i-am invitat pe toţi, îi invităm în continuare să ni se alăture, cred că există foarte multe lucruri care ne apropie, mai puţine cele care ne despart, dar nu cred că astăzi s-au creat toate condiţiile, trebuie să avem răbdare să construim pentru viitor o dreaptă unită, este proiectul de care are nevoie astăzi România, nu de o dreaptă dezbinată, iar cei care vor încerca să menţină dreapta dezbinată pentru ca să-şi satisfacă nişte interese mărunte, politicianiste vor fi sancţionaţi de electorat, indiferent de mărimea actuală a partidului lor", a apreciat Chiliman, conform Mediafax.
 
Andrei Chiliman crede că şi în PDL sunt "foarte mulţi" care gândesc ca el.
"Să lăsăm să mai treacă timpul, să se mai întâmple diverse lucruri. Eu cred că şi la dânşii (la PDL - n.r.) sunt foarte mulţi care gândesc ca şi mine şi cred că se va întâmpla lucrul ăsta, va fi greu, dar se va întâmpla", a mai spus Chiliman.
 

×
Subiecte în articol: andrei chiliman pdl primar partid
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close