Chiţoiu dă asigurări: Vă spun 100% că USL nu se destramă până în 2016

de S.T.    |    10 Mai 2013   •   20:39
Chiţoiu dă asigurări: Vă spun 100% că USL nu se destramă până în 2016 Foto: Agerpres
Vicepreşedintele executiv al PNL, Daniel Chiţoiu, afirmă că "sută la sută" USL nu se va destrăma până în 2016, două din cele trei obiective majore ale Uniunii fiind deja atinse, iar al treilea - ca în 2014 Crin Antonescu să devină primul preşedinte liberal al României - urmând să fie îndeplinit.

Vicepreşedintele executiv al PNL, Daniel Chiţoiu, ministru al Economiei şi Mediului de Afaceri, a declarat, vineri, în faţa celor 471 de delegaţi la Conferinţa Judeţeană a PNL Mureş, că, în pofida informaţiilor vehiculate în mass-media sau de unii oameni politici, chiar şi din interiorul USL, el spune "sută la sută" că USL nu se va destrăma până în 2016, transmite Mediafax.

"Vă spun 100% că USL nu se destramă până în 2016. USL, când a fost constituită, la începutul anului 2011, a fost constituită cu trei obiective majore: în primul rând - dărâmarea Guvernului Boc, în al doilea rând - ajungerea USL la guvernare prin prim-ministrul social-democrat Victor Ponta, preşedintele PSD, şi al treilea obiectiv major - candidatul liberal Crin Antonescu, preşedintele PNL, să fie primul preşedinte liberal al României, susţinut de USL", a declarat Chiţoiu.

Acesta a arătat că, până la alegerile prezidenţiale, mai este un ciclu electoral, reprezentat de alegerile europarlamentare, unde PNL va trebui să fie în măsură să candideze "ca forţă politică singură", exprimându-şi încrederea că organizaţii precum PNL Mureş vor contribui cu un rezultat foarte bun la victoria în ambele alegeri din 2014.

Parteneri
x close