Antena 3 Politică Chiţoiu: Statulul PNL e scris de cei care acum îl amendează, adică Tăriceanu, Chiliman, Orban, Moisescu

Chiţoiu: Statulul PNL e scris de cei care acum îl amendează, adică Tăriceanu, Chiliman, Orban, Moisescu

20 Feb 2013   •   12:32
Chiţoiu: Statulul PNL e scris de cei care acum îl amendează, adică Tăriceanu, Chiliman, Orban, Moisescu
Sursa foto: Foto: Intact Images

Liderul PNL Daniel Chiţoiu a declarat, miercuri, că actualul Statut al PNL a fost scris chiar de cei care acum critică documentul şi îi aduc amendamente, precizând că se referă la Călin Popescu Tăriceanu, Andrei Chiliman, Ludovic Orban şi Vlad Moisescu, informează Mediafax.

El a spus, la Senat, răspunzând unei întrebări din partea jurnaliştilor, că la PNL Sector 1 de obicei este linişte, însă acum Călin Popescu Tăriceanu, Ludovic Orban şi Andrei Chiliman consideră că trebuie să facă publice amendamente la Statul partidului.
   
"Actualul Statut al partidului a fost scris, de la primul la ultimul cuvânt, de către Călin Popescu Tăriceanu, Andrei Chiliman, Vlad Moisescu, fostul preşedinte, şi Ludovic Orban", a spus Chiţoiu, precizând că aceştia critică acum un statut pe care ei înşişi l-au făcut.
   
Potrivit lui Chiţoiu, este deplasat ca un fost premier al PNL şi preşedinte al formaţiunii, un fost ministru liberal şi un actual primar liberal să încerce să manipuleze presa şi societatea afirmând că în partid nu este democraţie.
   
"În afară de ei mai vedeţi pe cineva spunând acelaşi lucru?", a întrebat, retoric, Chiţoiu.
   

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close