Antena 3 CNN Politică Cîmpeanu explică relația cu Voiculescu: Deseori avem opinii divergente

Cîmpeanu explică relația cu Voiculescu: Deseori avem opinii divergente

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a explicat, marți seara, care este relația cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, după ce s-au contrat de mai multe ori pe chestiuni care privesc siguranța în școli.

Cîmpeanu explică relația cu Voiculescu: Deseori avem opinii divergente
de Andreea Cigolea    |    31 Mar 2021   •   09:42

Întrebat care este relația cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a recunoscut că de cele mai multe ori au opinii divergente.

„Avem deseori opinii divergente, dar întotdeauna sunt discuții civilizate, bazate pe argumente. Nu am de ce să fiu nemulțumit. Nu pot să fiu nemulțumit că cineva nu e de acord cu mine”, a spus Cîmpeanu, la Digi 24.

Acesta a precizat că tot ce poate face este să fie mai perseverent.

„Pot să încerc în continuare, cu perseverență, să îi explic același lucru, în alte feluri, ca să pot să argumentez punctul de vedere”, a mai spus ministrul Educației.

Despre vacanța prelungită, Cîmpeanu a spus că a fost asumată de Ministerul Educației și nu a fost impusă de Ministerul Sănătății.

Cei doi miniștri au avut, deseori, opinii contrare în ceea ce privește închiderea sau deschiderea școlilor în anumite localități.

"Elevii ar putea să revină în şcoli cu prezenţă fizică la sfârşitul lunii mai, începutul lunii iunie"

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat, marți, că elevii ar putea să revină în școli cu prezență fizică la sfârșitul lunii mai, începutul lunii iunie, dacă vor fi îndeplinite anumite condiții care țin de respectarea regulilor de protecție.

„Vaccinarea merge foarte bine. Avem 150.000 angajați vaccinați acum, când vorbim, din învățământ. (...) Până la începutul lunii mai vom avea un număr mult mai mare (n.r. de angajați din educație vaccinați). Mult peste jumătate din angajați din învăţământ. Prim-ministru şi-a asumat public în conferență de presă să spună că va susține testarea non invazivă despre care am discutat. (...) Care să nu necesite personal medical, care să fie ușor de acceptat pentru părinti, care să fie chiar auto-administrabilă de către copii", a spus Sorin Cîmpeanu.

×
Subiecte în articol: Sorin Cîmpeanu Vlad Voiculescu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close