Antena 3 CNN Politică Cinci miniştri, amendaţi de Poliţie după poza din biroul lui Orban

Cinci miniştri, amendaţi de Poliţie după poza din biroul lui Orban

Cinci membri ai Guvernului au fost amendaţi sâmbătă, în urma apariţiei în spaţiul public a fotografiei din biroul premierului Ludovic Orban.

Cinci miniştri, amendaţi de Poliţie după poza din biroul lui Orban
Sursa foto: Hepta
de M.Z.    |    30 Mai 2020   •   22:17

Potrivit Poliţiei, doi membri ai Executivului au primit amenzi de 3.000 de lei fiecare, alţi doi, câte 2.500 de lei, iar unul dintre ei, 1.000 de lei.

"Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a aplicat, astăzi, sancțiuni contravenționale pentru cinci membri ai Executivului. 

Astfel, doi membri ai Executivului au fost sancționați cu câte două amenzi contravenționale fiecare, în cuantum de 3000 de lei pentru fiecare persoană, pentru nepurtarea măștii de protecție sanitară și pentru fumat în spații în care acest lucru este interzis. 

Alte două persoane au fost sancționate cu amendă în valoare de 2500 de lei pentru fiecare, pentru nepurtarea măștii de protecție sanitară. 

A cincea persoană a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 1000 de lei pentru purtarea măștii de protecție în mod necorespunzător", se arată în comunicatul remis presei.

Poza care l-a costat pe Orban 3.000 de lei

O poză în care premierul fumează alături de alţi miniştri, în biroul său, a devenit virală pe internet. 

Ludovic Orban a declarat că poza este reală şi îşi asumă acest lucru.

Orban a fost amendat cu 3.000 de lei.

"Era o ocazie de ziua mea, la care am avut nişte invitaţi şi la care am permis să se fumeze şi eu sunt fumător. Recunosc. Asta este. După ce au venit i-am servit, vedeţi că sunt farfurii pe masă. I-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey. Faptul că nu purtam mască se datora în primul rând faptului că eram după ce mâncasem şi îi servisem pe colegi cum e firesc Dacă e nevoie plătesc amenda, nu mă dau în lături. Greşeala e umană", a declarat premierul Ludovic Orban.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban amenzi
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close