Antena 3 CNN Politică Cine a prezis, încă de acum un an, ruptura dintre Dragnea și Grindeanu

Cine a prezis, încă de acum un an, ruptura dintre Dragnea și Grindeanu

Cine a prezis, încă de acum un an, ruptura dintre Dragnea și Grindeanu
20 Iun 2017   •   10:38

Andreea Paul, președinte al organizației neguvernamentale INACO și fost vicepreședinte al PNL a prezis ruptura dintre Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea, într-un articol preluat de DCNews încă de anul trecut. Ea spunea atunci că Grindeanu "va mușca mâna care l-a nominalizat".

Spre finalul anului trecut, Liviu Dragnea l-a nominalizat pe Sorin Grindeanu să conducă Guvernul, după ce propunerea inițială, Sevil Shhaideh a fost respinsă de președintele Klaus Iohannis.

Andreea Paul, fost vicepreședinte al PNL spunea atunci că 'soldatul disciplinat și umil al PSD îl va debarca pe Dragnea și va mușca în mai puțin de un an mâna care l-a nominalizat.”  Ea spunea că Sorin Grindeanu are antecedente pentru o astfel de ipoteză, la fel pățind și Ilie Sârbu în județul Timiș.

”Crescut în școala politică a lui Ilie Sârbu, Sorin Grindeanu este politicianul ambițios din a doua generație a PSD care a mușcat mâna care l-a format, scoțându-l din jocul puterii pe experimentatul Sârbu din Timiș.

Odată instalat la Guvern, Grindeanu va crea un pol nou de putere al PSD și urmează debarcarea inculpatului Dragnea, în mai puțin de un an!” scria Andreea Paul.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close