Antena 3 CNN Politică Cine ar putea fi candidatul PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei

Cine ar putea fi candidatul PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei

Ludovic Orban a anunțat că, în ceea ce priveşte opţiunea PNL pentru Primăria Capitalei, sunt testaţi mai mulţi candidaţi posibili, între care se numără chiar președintele PNL Violeta Alexandru, ori deputatul independent Nicuşor Dan.

Cine ar putea fi candidatul PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei
Sursa foto: Foto: Facebook PNL/ Facebook Nicusor Dan
08 Feb 2020   •   22:10

"Avem mai mulţi candidaţi posibili la Primăria Capitalei, printre care se află şi preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru. Avem în desfăşurare o amplă cercetare sociologică care va sta la baza deciziei pe care o vom lua privitoare la candidatura la Primăria Capitalei şi pentru fiecare primărie de sector. Testăm toţi potenţialii candidaţi pe care îi avem. De asemenea, testăm care sunt aşteptările, priorităţile bucureştenilor, cele mai mari probleme care trebuie rezolvate. (...) L-am testat şi pe domnul Nicuşor Dan", a spus Orban.

Citește și: Marius Pieleanu: PNL are un singur candidat care îi poate pune probleme Gabrielei Firea, în bătălia pentru Capitală

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a precizat că organizaţia pe care o conduce are datoria de a propune "un candidat bun" din respect pentru bucureşteni.

Violeta Alexandru, lider interimar al PNL Bucureşti, a fost aleasă sâmbătă în funcţia de preşedinte al organizaţiei, în cadrul conferinţei organizate la Palatul Parlamentului.

"Pregătim cel mai serios program pentru Bucureşti, pentru că lucrurile nu mai pot continua aşa cum arată astăzi. Bucureşti, din păcate, la resursele pe care le are, este în faliment. Este prost condus. Are tot ce îi trebuie, mai puţin o echipă şi un primar care să fie în stare să administreze problemele. În loc să vedem kitsch, cheltuieli care nu se simt în calitatea vieţii bucureştenilor, PNL va propune seriozitate, un management performant pentru toate domeniile", a spus ea.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: primaria capitalei
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close