Antena 3 CNN Politică Cine ar putea ocupa şefia Senatului. Răspunsul a fost oferit de premierul Ponta

Cine ar putea ocupa şefia Senatului. Răspunsul a fost oferit de premierul Ponta

Cine ar putea ocupa şefia Senatului. Răspunsul a fost oferit de premierul Ponta
de O.P.    |    05 Mar 2014   •   06:00

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, marţi, că varianta ca pentru preşedinţia Senatului să fie propus Călin Popescu Tăriceanu "nu este exclusă", menţionând totodată că singura decizie luată până acum este ca în această funcţie să fie un senator care a candidat pe listele USL.

"Singura decizie pe care am luat-o astăzi se referă la faptul că luni vom propune un senator care a candidat pe listele USL, pentru că aşa au votat oamenii. Care este acel senator nu ştiu să spun acum", a precizat Ponta.

Întrebat dacă varianta Tăriceanu este exclusă, Victor Ponta a răspuns: "Nu, nu este exclusă".

"Toţi cei care au candidat pe lista USL, din punctul meu de vedere, pot ocupa funcţia de preşedinte al Senatului, dacă domnul Antonescu îşi va da demisia, că deocamdată nu şi-a dat-o în mod formal", a adăugat Ponta.

"Dacă va exista această situaţie, luni un senator care a candidat pe lista USL cu siguranţă va fi ales ca preşedinte al Senatului", a mai spus el.

Numele lui Călin Popescu Tăriceanu şi Ioan Chelaru sunt vehiculate pentru funcţia de preşedinte al Senatului, o altă variantă vehiculată fiind cea privind respectarea acordului iniţial cu PC, în care postul revenea conservatorilor.

 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close