Antena 3 CNN Politică Cine este Andra-Diana Migiu, numită secretar de stat la ministerul Sănătăţii, în locul Andreei Moldovan

Cine este Andra-Diana Migiu, numită secretar de stat la ministerul Sănătăţii, în locul Andreei Moldovan

Andra-Diana Migiu a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, în locul Andreei Moldovan, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu. Decizia a fost publicată, luni, în Monitorul Oficial.

Cine este Andra-Diana Migiu, numită secretar de stat la ministerul Sănătăţii, în locul Andreei Moldovan
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Mai 2021   •   22:18

Andra-Diana Migiu este membră a PLUS, la fel ca noul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, și a plecat din Luxembrug, unde și-ar fi scos la închiriat apartamentul pentru 1.900 de euro/ lună. În anunț, acesta estimează că va fi plecată numai 9 luni.

"Încă îmi formez echipa. Am făcut-o parțial. Azi am înaintat premierului Cîțu o propune de secretar de stat, Andra Migiu.", anunța Ioana Mihăilă pe 5 mai.

Andra-Diana Migiu figurează pe o listă cu auditorii financiari care au fost autorizaţi în alte state membre ale Uniunii Europene sau aparţinând Spaţiului Economic European ori Confederaţiei Elveţiene şi care au dobândit calitatea şi dreptul de exercitare a profesiei de auditor financiar în România, în urma testului de aptitudini organizat în noiembrie 2012.

Aceasta ar fi ocupat, în trecut, funcția de Manager de Investiții la sediul central al Bancii Europene de Investiții, Luxembourg.

Migiu îi ia, astfel, locul Andreei Moldovan, pe care Florin Cîțu a demis-o odată cu fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu.

Andreea Moldovan, prima reacție după ce a fost demisă din funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii

Fostul secretar de stat a precizat că se va întoarce la spital, iar decizia premierul Cîțu trebuie respectată.

Întrebată dacă va reveni la spitalul din Brașov, Andreea Moldovan a precizat:

"Da, mă întorc la spital. (...) Este o decizie pe care trebuie să o respectăm cu toții", a declarat Andreea Moldova, la plecarea de la Ministerul Sănătății.

Premierul Florin Cîțu a cerut demiterea din funcție a secretarului de stat Andreea Moldovan și revocarea ministrului Voiculescu, după ce a fost publicat în Monitorul Oficial un ordin ce schimba regulile prin care localitățile intrau în carantină.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close