Antena 3 CNN Politică Cine este Ilan Laufer, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltării

Cine este Ilan Laufer, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltării

Cine este Ilan Laufer, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltării
19 Noi 2018   •   18:50

Ilan Laufer, în vârstă de 35 de ani, ministrul propus al Dezvoltării, este absolvent al Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport (ANEFS) din Bucureşti (2006).

Ilan Laufer a fost ministru pentru Mediul de Afaceri în guvernul Tudose, dar și secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat fiind responsabil pentru Programul „Start-up Nation Romania”.

Ilan Laufer este fondatorul companiei Retail Group şi cel care a intermediat intrarea retailerului de îmbrăcăminte H&M în România.

În trecut, a mai lucrat pentru Guvern în calitate de consilier la Departamentul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism în perioada 2013-2014.

În Republica Moldova a fost cunoscut drept partener oficial al omului de afaceri Alexandru Pincevschii, unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din Republica Moldova, preşedinte al holdingului "Elita-5", care activează în vânzări auto, imobiliare şi comerţ.

În iunie 2018, Ilan Laufer a anunțat că va pleca 2 ani în Statele Unite pentru a acorda sprijin unor firme mici și mijlocii românești să se extindă acolo, în cadrul unui nou proiect de internaționalizare: Smart Start USA. Adresa americană declarată de Laufer pentru firma sa este în statul Florida, în sud-estul SUA. Google Maps indică o adresă într-un mic centru de birouri din Miami, Aventura, potrivit StartupCafe.ro.

×
Subiecte în articol: ilan laufer
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close