Antena 3 CNN Politică Cine este jurnalista Carmen Avram, cea care candidează pe locul 2 pe lista PSD pentru europarlamentare

Cine este jurnalista Carmen Avram, cea care candidează pe locul 2 pe lista PSD pentru europarlamentare

Cine este jurnalista Carmen Avram, cea care candidează pe locul 2 pe lista PSD pentru europarlamentare
25 Mar 2019   •   16:33

Jurnalista Carmen Avram, realizatoarea emisiunii "În Premieră" de la Antena 3, va candida pe locul 2 pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare.

"Voi face și politică așa cum am făcut și presă: onest, curajos, cu mintea limpede și cu tot sufletul"- este gândul cu care Carmen Avram declară că pleacă pe noul traseu profesional.

Născută pe 8 mai 1966, în Vișeul de Sus-Maramureș, Carmen Avram a făcut școala în limba germană, la Vișeul de Sus și ulterior Politehnica, la Iași, specializarea Drumuri și Poduri. Între 2002-2004, a urmat studii post-universitare în Relații Internaționale, la SNSPA.

Pentru o scurtă perioadă de timp a fost inginer la Combinatul Siderurgic Călărași, profesor suplinitor de matematică.

În 1992 a venit în București, unde s-a angajat corector la trustul de presă Express, fondat de Mihai Cârciog. Ulterior, a fost redactor și șef de secție la Externe, la Evenimentul Zilei.

În ianuarie 1996, s-a mutat la PRO TV, a fost corespondent vreme de șase luni la Bruxelles, în 2007. Pe 17 septembrie 2010 a venit la Antena 3, acolo unde a realizat una dintre cele mai prestigioase și premiate emisiuni de televiziune din România: "În Premieră, cu Carmen Avram".

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close