Antena 3 Politică Cine este Lucian Heiuș, propunerea lui Cîțu pentru Ministerul Finanțelor

Cine este Lucian Heiuș, propunerea lui Cîțu pentru Ministerul Finanțelor

28 Feb 2020   •   10:54
Cine este Lucian Heiuș, propunerea lui Cîțu pentru Ministerul Finanțelor
Sursa foto: Lucian Heius/Facebook

Lucian Ovidiu Heiuș este deputat ales în circumscriptia Hunedoara din 2016 și vicelider al Partidului Național Liberal din septembrie 2018.

Potrivit CV-ului postat pe site-ul Camerei Deputaților, Heiuș este membru al Comisiei pentru buget, finanțe și bănci.

Lucian Heiuş s-a născut la 13 noiembrie 1965, în ORĂȘTIE, Jud. HUNEDOARA.

A studiat administrație publică și științele economice, având și calitatea de membru al Camerei Consultanților Fiscali București.

De-a lungul anilor a ocupat mai multe funcții de conducere la diverse instituții și companii de stat, între care se numără: Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara - diector executiv, respectiv director general, Ministerul Finanțelor Publice - Direcția de Buget, Contabilitate Internă, Investiții și Achiziții Publice - director adjunct, respectiv director general adjunct; Camera Agricolă Județeană Hunedoara -  director executiv; Direcția Generală a Finanțelor Publice Hunedoara - consilier superior.

Lucian Heiuș - declarație de avere

Potrivit declarației sale de avere, depusă în iunie 2019, Lucian Heiuș deține un apartament în Deva, două case de locuit în Orăștie și o casă de vacanță în satul Voia, comuna Balșa, Hunedoara.

De asemenea, acesta este proprietarul a patru mașini, mărcile Suzuki Samurai, VW Touareg, Nissan Terano II și Mazda CX7. Cea mai nouă mașină datează din 2012 (Mazda CX7), iar cea mai veche din 1992 (Suzuki Samurai).

Heiuș mai deține două terenuri agricole în satul Voia, din Hunedoara și două terenuri intravilane în Orăștie.

Lucian Heiuș are un credit de 28.680 de euro la Banca Transilvania, luat în 2018.

La categoria venituri, deputatul Lucian Heiuș a notat indemnizația de parlamentar: 120.036 venit anual, precum și suma de 14.000, din creșterea de ovine.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close