Antena 3 CNN Politică Cine îi va ţine scaunul cald lui Victor Ponta în perioada vacanţei

Cine îi va ţine scaunul cald lui Victor Ponta în perioada vacanţei

Cine îi va ţine scaunul cald lui Victor Ponta în perioada vacanţei
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Dec 2013   •   21:20
Victor Ponta a semnat trei decizii prin care îşi împuterniceşte trei membri ai executivului să-i ţină locul pe perioada vacanţei. Aşadar, până pe 5 ianuarie inclusiv, Ponta va absenta de la Palatul Victoria şi toate îndatoririle operative ale guvernului au fost încredinţate unor oameni de încredere.

Ministrul liberal al economiei Daniel Chi
ţoiu, şi vicepremier în guvernul Ponta, va fi primul care se va urca pe scaunul de prim-ministru. Mandatul lui începe chiar azi, 28 decembrie şi se va termina luni pe 30 decembrie.

Imediat dup
ă el, conducerea operativă a Guvernului va fi preluată de vicepremierul UNPR-ist Gabriel Oprea, membru în executiv fără portofoliu. Acesta va încălzi scaunul lui Ponta în noaptea dintre ani, de pe 31 decembrie până pe 2 ianuarie.

Ultimul care se va coco
ţa pe scaunul de prim-ministru, în locul lui Ponta, va fi vice-premierul Liviu Dragnea. Acesta va sta la Palatul Victoria de pe 3 ianuarie până pe 5, inclusiv.

Nu este prima dat
ă când premierul Ponta îşi lasă atribuţiile pe mâna colegilor din executiv. În vară, când a plecat în concediu, naşul său, Gabriel Oprea a fost cel care a ţinut frâiele Guvernului.







×
Subiecte în articol: Victor Ponta Daniel Chitoiu Gabriel Oprea
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close