Antena 3 CNN Politică Cine se află, de fapt, în spatele lui Grindeanu. Răspunsul premierului

Cine se află, de fapt, în spatele lui Grindeanu. Răspunsul premierului

Cine se află, de fapt, în spatele lui Grindeanu. Răspunsul premierului
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    18 Iun 2017   •   21:17

Premierul Sorin Grindeanu, întrebat duminică dacă este adevărat ceea ce susține Liviu Dragnea, că în spatele acestei mișcări se află forțe oculte, a dat un răspuns amuzant.

"În spatele lui Sorin Grindeanu se află steagul României şi al UE. Era bine să fie şi un steag NATO", a glumit premierul, întorcându-se spre steagurile pe care le avea în spatele scaunului său.

"Nu am niciun fel de legătură cu servicii secrete. Colaborarea pe care am avut-o în acest cinci luni din postura de premier sau anul în care am fost ministru al Comunicaţiilor a fost strict instituţional - e legal, corect şi necesar. Nu am prietenii, legături cum au alţii cu foşti şefi al serviciilor secrete din României, ceea ce nu e un lucru rău. Fiecare om îşi alege prietenii. Nu am prietenii cu nimeni de acolo. Aşa, strict instituţional, am colaborat cu preşedintele Iohannis", a declarat Sorin Grindeanu.

Elena Udrea intervine în scandalul momentului și susține că în spatele premierului Sorin Grindeanu ar fi Sistemul, pentru că nu poți să te angajezi în război dechis cu PSD, doar cu Ponta alături.

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu Liviu Dragnea Sistem
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close