Cine vine la conducerea PNL. Reacţia SURPRINZĂTOARE a lui Crin Antonescu

de O.P.    |    19 Noi 2014   •   07:29
Cine vine la conducerea PNL. Reacţia SURPRINZĂTOARE a lui Crin Antonescu

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a declarat, marți seara, într-o emisiune televizată, că nu dorește să revină la conducerea partidului, fiind de părere că este vremea "unor figuri proaspete".

El a subliniat însă că este foarte important pentru PNL ca "după acest câștig electoral extraordinar să aibă atenția concentrată pe identitate".

"Este foarte important ca acest partid, după acest câștig electoral extraordinar, să aibă atenția concentrată și bătălia câștigată pe identitate. Nu sunt interesat, nu am în agendă, nu am în program revenirea la conducerea PNL. În mod categoric, pentru că nimeni nu m-a înlăturat de la conducere, nimeni nu mi-a condiționat rămânerea în fruntea partidului de vreun scor electoral, eu am fixat acel 20% care avea rostul lui și eu sunt cel care am luat decizia de a mă retrage. Dacă doream să conduc în continuare PNL, rămâneam acolo și se făcea un congres (...) eu nu doresc acest lucru și cred precis că este vremea unor figuri proaspete", a spus Antonescu, citat de Agerpres.

El a mai adăugat că PNL ar trebui să revină la guvernare atunci când "ar avea foarte clar ce dorește să facă în acea guvernare".

Parteneri
x close