Antena 3 CNN Politică Ciolacu: Amânarea relaxării din 1 iulie, un eşec al guvernării PNL. Dacă se ratează şi noua etapă, liberalii sunt principalii vinovați

Ciolacu: Amânarea relaxării din 1 iulie, un eşec al guvernării PNL. Dacă se ratează şi noua etapă, liberalii sunt principalii vinovați

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune că amânarea relaxării de la 1 iulie este "un eşec al guvernării PNL în gestionarea pandemiei" şi cere liberalilor să nu mai certe românii, după ce ai fost antimodele. Ciolacu face referire la poza apărută cu Orban, în care premierul "a băut şi fumat în Guvern, alături de alţi demnitari".

Ciolacu: Amânarea relaxării din 1 iulie, un eşec al guvernării PNL. Dacă se ratează şi noua etapă, liberalii sunt principalii vinovați
de Denisa Nedelcu    |    30 Iun 2020   •   12:29

"Amânarea relaxării din 1 iulie este un eșec al guvernării PNL în gestionarea pandemiei. Nu mai certați românii, ați fost și sunteți anti-modele!

Guvernul, în frunte cu ministrul Tătaru, dă vina exclusiv pe oamenii simpli fiindcă nu mai respectă distanțarea socială. Uită însă voit ce comportament public scandalos au arătat liderii PNL de o lună încoace:

- Orban a băut și fumat în Guvern, alături de alți demnitari, iar masca nici acum n-a învățat să și-o pună corect;

- Robu a făcut bâlci electoral pe stadion, cu minge adusă cu elicopterul și miuță la toc și costum, fără pic de distanțare și zero măști;

- Primarul Chirica și ministrul Alexe au început campania electorală cu sute de activiști în cort, sfidând chiar dictonul prezidențial `ori ești precaut, ori prost`.

❗Dacă se ratează noua etapă a relaxării, liberalii – nu românii obișnuiți - sunt principalii vinovați morali. Au sfidat nu doar reguli de bun-simț, ci au călcat legea în picioare. Iar să faci asta în plină pandemie înseamnă să-ți duci poporul spre prăpastie!", a scris preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, marţi, pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, luni seară, că s-a decis amânarea celei de-a patra etape de relaxare, care ar fi urmat să se aplice din 1 iulie. El a mai spus că în perioada următoare, dacă vor fi rezultate favorabile într-o săptămână, atunci vor putea fi anunțate noi măsuri de relaxare.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu masuri relaxare

Philip Morris susține inovația

Care sunt cele 9 priorități strategice ale României în 2023 | Soluții pentru o economie profitabilă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close