Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, apel către membrii coaliției de guvernare: ”Să ne facem treaba cel puțin la nivelul de până acum”

Marcel Ciolacu, apel către membrii coaliției de guvernare: ”Să ne facem treaba cel puțin la nivelul de până acum”

Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat (PSD), a făcut un apel către membrii coaliției de guvernare în cadrul unei ședințe, la care a participat în Vaslui.

Marcel Ciolacu, apel către membrii coaliției de guvernare: ”Să ne facem treaba cel puțin la nivelul de până acum”
Sursa foto: captură Facebook
de Alexandra Cojoianu    |    20 Ian 2023   •   19:58

Marcel Ciolacu a fost întrebat, vineri seara, la Vaslui, în cadrul unei ședințe regionale a partidului, despre rotaţia premierilor de anul viitor.

„Să terminăm orice fel de speculații în zona publică și să ne facem treaba cel puțin la nivelul la care l-am făcut până acum” - este apelul preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, la adresa colegilor săi de coaliție.Trecem într-o perioadă în care intoxicăm românii cu tot felul de știri false, intenționat sau neintenționat. Mi-aș dori să nu încercăm să acoperim anumite evenimente petrecute cu niște știri false”, a transmis preşedintele PSD.

Potrivit lui Ciolacu, rotația premierilor va avea loc conform acordului politic semnat și asumat de către coaliție.

 „Principiul de la care plecăm este clar cel stipulat în acord. Vă reamintesc că și noi, și partenerii de la Partidul Național Liberal și de la UDMR, de la minorități, suntem oameni politici. Sunt convins că la un moment dat, când va fi oportun, vom sta de vorbă mai în detaliu. Până atunci lucrurile sunt prevăzute într-un acord. Nu înțeleg de ce vorbim în spațiul public despre ce se întâmplă peste 5 luni, când prioritățile românilor sunt cu totul și cu totul altele”, a susținut liderul PSD.

Citește și: Rotativa guvernamentală între PNL și PSD. Când se schimbă premierul în România

De asemenea, președintele Camerei Deputaților a ținut să aducă mulțumiri mai multor membrii din partid.

Politicianul a amintit în discursul său că vasluienii ”au cu totul și cu totul alte priorități” față de a afla ”ce ministere se schimbă”.

„Eu am văzut prioritățile cetățenilor din Vaslui astăzi în sală, a consilierilor, a președintelui organizației de seniori, a primarilor, nu a vorbit nimeni despre ce ministere se schimbă, dacă se schimbă, au cu totul și cu totul alte priorități. De aceea mă bucur și fac un apel și colegilor mei din coaliție: să vedem ce avem de făcut, fiindcă venim cu anumite discuții foarte profunde că lucrurile chiar așa se întâmplă sau nu se vor întâmpla, așa începem să afectăm funcționarea anumitor ministere și a actului de guvernare. Suntem niște oameni politici responsabili și cred că trebuie să intrăm în nevoile românilor și să terminăm orice fel de speculații în zona publică și să ne facem treaba cel puțin la nivelul la care l-am făcut până acum”, a adăugat viitorul premier, potrivit Mediafax.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close