Antena 3 CNN Politică Ciolacu îi acuză pe Iohannis și Cîțu de dezastrul din valul 4: "Să scoată măcar cele peste 300 de ventilatoare care zac în depozitele UNIFARM "

Ciolacu îi acuză pe Iohannis și Cîțu de dezastrul din valul 4: "Să scoată măcar cele peste 300 de ventilatoare care zac în depozitele UNIFARM "

"Le cer ca în ceasul al 12-lea, să scoată măcar cele peste 300 de ventilatoare care zac nefolosite de un an de zile în depozitele UNIFARM și să le dea spitalelor. Știe toată lumea că au furat cu achizițiile și nu vor scăpa de judecată", a transmis șeful PSD, Marcel Ciolacu, duminică.

Ciolacu îi acuză pe Iohannis și Cîțu de dezastrul din valul 4: "Să scoată măcar cele peste 300 de ventilatoare care zac în depozitele UNIFARM "
Sursa foto: Facebook/ Marcel Ciolacu
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Oct 2021   •   11:17

Grupul de parlamentari PSD a trimis o cerere conducerii Camerei Deputaților prin care solicită organizarea unei dezbateri parlamentare pe tema situației sistemului de sănătate.

Parlamentarii PSD vor dezbatere în Parlament privind situația sistemului de sănătate. Ei au depus o solicitare la Biroul Permenant al Camerei Deputaților.

„PSD a cerut prin profesorul Alexandru Rafila o dezbatere urgentă în Parlament pentru a găsi soluții. Dacă Guvernul nu poate face nimic, vom face noi din Parlament”, a anunțat, pe Facebook, președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a explicat pe rețeaua de socializare de ce a apărut solicitarea parlamentarilor.

"România își numără morții, în timp ce Iohannis și Cîțu își numără voturile! În iunie, au declarat pandemia închisă și apoi au țopăit bezmetic toată vara să cumpere voturi la Congresul PNL!", scrie liderul PSD. 

"Nu de salbe de medalii atârnate la gâtul prezidențial avea nevoie țara! Ci de un președinte implicat, care să vadă ce se întâmplă dincolo de crosa de golf. 

Nicio ședință operativă la Cotroceni! Niciun specialist consultat! Niciun plan pentru valul 4! Relaxarea inconștientă a primilor oameni în stat – Iohannis, Cîțu, Orban- înseamnă azi o șansă mai mică pentru fiecare român infectat.

Nu sunt medicamente anti-COVID în spitale. Nu sunt paturi suplimentare la ATI. Nu s-a cerut nici acum sprijin să vină medici din UE să ajute în spitalele românești. 

Între timp, 300 de români mor în medie pe zi. Avem copii infectați pe oxigen. Și medici epuizați care nu mai știu ce să facă. Abandonul vostru este dezastrul nostru! 

Le cer ca în ceasul al 12-lea, să scoată măcar cele peste 300 de ventilatoare care zac nefolosite de un an de zile în depozitele UNIFARM și să le dea spitalelor. Știe toată lumea că au furat cu achizițiile și nu vor scăpa de judecată. Dar acum trebuie salvate cât mai multe vieți! 

La fel cum trebuie salvate viețile pacienților cronici cărora le refuzați din nou tratamentul. PSD a cerut prin profesorul Alexandru Rafila o dezbatere urgentă în Parlament pentru a găsi soluții. Dacă Guvernul nu poate face nimic, vom face noi din Parlament!"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Parteneri
Imagini cu solistul Coldplay, Chris Martin, la plimbare prin parcul Cișmigiu
x close