Antena 3 CNN Politică Ciolacu a ajuns la guvern, pentru discuţii cu Cîţu despre PNRR: "A fost respins de două ori şi este un plan care trebuie să schimbe viața românilor"

Ciolacu a ajuns la guvern, pentru discuţii cu Cîţu despre PNRR: "A fost respins de două ori şi este un plan care trebuie să schimbe viața românilor"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, la intrarea în Palatul Victoria, unde se întâlnește cu premierul Florin Cîțu pentru a discuta despre PNRR, că nu are nicio problemă să vină la guvern pentru a vorbi de "un plan național al României și al românilor".

Ciolacu a ajuns la guvern, pentru discuţii cu Cîţu despre PNRR: "A fost respins de două ori şi este un plan care trebuie să schimbe viața românilor"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    20 Mai 2021   •   15:48

"Mulțumesc partenerilor sociali care ne însoțesc azi. Dumitru Costin, reprezentantul angajatorilor, și Florin Jianu, reprezentantul angajaților (Domitru Costin este reprezentantul sindicatelor, iar Florin Jianu al CN-IMM - n.r.) și colegilor mei, experții din PSD. 

Ciolacu: PNRR a fost respins de două ori de Comisia Europeană

PNRR a fost respins de două ori de Comisia Europeană", a spus Marcel Ciolacu, joi, la intrarea în Palatul Victoria.

Şeful PSD a salutat decizia premierului de a invita PSD la discuţii şi a precizat că nu este "tensionat".

"Nu avem nicio problemă să venim la guvern, pentru că vorbim de un plan național al României și al românilor. De aceea am venit cu partenerii social. Nu este un plan al unui partid sau guvern, este un plan care trebuie să schimbe viața românilor", adaugă liderul social-democrat.

Marcel Ciolacu: Nu sunt tensionat

Întrebat dacă PSD va vota ratificarea tratatului în cazul în care PNRR nu va fi prezentat în Parlament, Ciolacu a răspuns: "Cred că este convenit momentul cu prezentarea în Parlament. Acest lucru e convenit deja cu comisarii europeni și cu Comisia Europeană, inclusiv președinta CE ne-a scris că e normal ca acest plan să fie prezentat în Parlament".
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PNRR
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close