Antena 3 Politică Ciolacu le cere lui Orban și lui Predoiu să vină "urgent" în Senat: PNL transformă țara în lagăr medical

Ciolacu le cere lui Orban și lui Predoiu să vină "urgent" în Senat: PNL transformă țara în lagăr medical

de Denisa Nedelcu    |    10 Iul 2020   •   17:30
Ciolacu le cere lui Orban și lui Predoiu să vină "urgent" în Senat: PNL transformă țara în lagăr medical
Sursa foto: Hepta

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, le cere premierului Ludovic Orban și ministrului Justiției, Cătălin Predoiu, să vină "urgent" în Senat, la dezbateri, pentru că el a găsit mai multe "orori juridice", în Legea carantinei.

"În niciun caz nu vom permite transformarea țării în lagăr medical!", spune Ciolacu, adăugând că românii trebuie apărați, iar "abuzurile nu trebuie comise sub pretextul pandemiei!".

"Premierul Orban și ministrul Justiției Predoiu trebuie să vină urgent în Senatul României!! Unde românii trebuie apărați, nu abuzurile comise sub pretextul pandemiei!

Virusul nu are culoare politică, dar Prostia, Neputința și Lăcomia sunt vopsite în galben! Pentru a-și acoperi furturile, Guvernarea PNL lovește zi de zi în români.

Ciolacu: Noi orori juridice, în Legea carantinei

Legea carantinei, trimisă de Guvern Parlamentului, este dovada supremă a batjocurii la adresa drepturilor și libertăților românilor. Ieri, la Cameră, am corectat o parte importantă a acesteia, eliminând zeci de nenorociri, dar descoperim alte orori juridice și o luăm acum de la capăt în Senat.

Le solicit prezența premierului și ministrului Justiției la dezbateri, față în față cu CSM, ONG-urile de apărare a drepturilor și libertăților cetățenești, medici și pacienți!

În niciun caz nu vom permite transformarea țării în lagăr medical! Guvernarea PNL a produs numai aberații! Pe bandă rulantă. Însă, cei care suferă din cauza incompetenței crase a PNL sunt românii!", a scris preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close