x close

Ciolacu: De trei luni, Nelu Tătaru face doar exerciții de imagine

de S.T.    |    08 Iun 2020   •   20:56
Ciolacu: De trei luni, Nelu Tătaru face doar exerciții de imagine Hepta

Marcel Ciolacu l-a acuzat pe ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, că, de trei luni face doar exerciții de imagine.

„De trei luni, Nelu Tătaru face doar exerciții de imagine. S-a lăudat, de fapt, cu munca primarilor și președinților de consilii județene care au dus greul luptei cu pandemia.

În vremea asta, la ministerul Sănătații se trăgea tun după tun cu licitații aranjate pentru firmele de casă ale PNL. Românii au demonstrat însă că sunt mai #responsabili decât guvernanții și au înțeles că trebuie să se protejeze.

Nu mai e nevoie de amenzi și stare de alertă chiar dacă Guvernul își dorește asta cu disperare.

Vești proaste de la Nelu Tătaru: Starea de alertă s-ar putea prelungi după 15 iunie

Bănuim de ce: este paravanul perfect pentru toată clientela PNL să-și continue marile afaceri pe bani publici! #PSD nu e dispus să mai înghită balivernele miniștrilor liberali. Guvernanții nu mai au nici legitimitatea să ne dea lecții despre cum să ne protejăm în fața coronavirusului după episodul scandalos din clădirea Guvernului, unde Orban și camarila PNL chefuiau cu whisky și trabucuri.

Doar specialiștii în sănătate publică trebuie sa spună clar țării ce fel de măsuri trebuie luate mai departe. După 15 iunie, este timpul să punem punct modelului liberal de a administra o țară doar cu amenzi, amenințări și restricții. Să terminăm cu #Klaustrofobia, să ne gândim cum relansăm România!”, a scris Marcel Ciolacu, luni, pe pagina sa de Facebook.

Ciolacu: După 15 iunie, să punem punct modelului PNL de a administra o țară, să terminăm cu Klaustrofobia

Parteneri
Parteneri
sati