Antena 3 CNN Politică Ciolacu: Orban "Pilduitorul" are tupeul să dea românilor sfaturi biblice. Dumnezeu nu bate cu parul, domnule Orban!

Ciolacu: Orban "Pilduitorul" are tupeul să dea românilor sfaturi biblice. Dumnezeu nu bate cu parul, domnule Orban!

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune că despre premierul Orban că este "Pilduitorul" care are tupeul să dea românilor sfaturi biblice, în condiţiile în care "Sfinții petrecerilor", Rareș și Costel, au încălcat fără rușine toate regulile. Pentru ei nu există lege, mai scrie Ciolacu, într-un mesaj.

Ciolacu: Orban "Pilduitorul" are tupeul să dea românilor sfaturi biblice. Dumnezeu nu bate cu parul, domnule Orban!
Sursa foto: Hepta
de Denisa Nedelcu    |    29 Iun 2020   •   16:15

"Orban `Pilduitorul` are tupeul să dea românilor sfaturi biblice: amenda e o formă de îndreptare, dar... doar pentru popor!

"Sfinții petrecerilor'" Rareș și Costel, dar și alți fruntași liberali, care au încălcat fără rușine toate regulile, nu se supun canoanelor procesului-verbal de contravenție. Pentru ei nu există lege, nu există bun-simț, nu există reguli!

Restul trebuie puși la colț, să sufere în continuare, să nu se poată trata în spitale, să plătească amenzi și să fie ținuți doar în frică și teroare.

Dumnezeu nu bate cu parul, domnule Orban! Din guvernarea dumneavoastră, mai lipsește invazia lăcustelor ca tabloul apocalipsei pe care ați provocat-o cu bună știință să fie complet!", a scris preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, luni, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close