Antena 3 Politică Ciolacu atacă guvernul chiar cu vorbele lui Voiculescu: "PSD a avut dreptate când a spus că PNL a falsificat datele pandemiei"

Ciolacu atacă guvernul chiar cu vorbele lui Voiculescu: "PSD a avut dreptate când a spus că PNL a falsificat datele pandemiei"

de Georgiana Adam    |    16 Apr 2021   •   13:49
Ciolacu atacă guvernul chiar cu vorbele lui Voiculescu: "PSD a avut dreptate când a spus că PNL a falsificat datele pandemiei" Hepta

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că acuzațiile ministrului demis al Sănătății, Vlad Voiculescu, arată că social-democraţii au avut dreptate atunci când acuzau Guvernul de măsluirea datelor privitoare la evoluția pandemiei de COVID.

"A fost nevoie ca “partenerii” de guvernare să se certe pentru a se vedea extrem de clar că PSD a avut #dreptate când a spus că PNL a falsificat datele pandemiei! 

Marcel Ciolacu: PSD a avut dreptate!

Românii trebuie să afle tot #adevărul, iar USR are obligația să voteze LUNI pentru înființarea comisiei de anchetă solicitată de PSD privind falsificarea datelor pandemiei.

Ciolacu: Dacă nu trec la fapte concrete, arată că sunt complici la cel mai mare jaf din istoria României

Dacă nu vor trece de la vorbe și acuzații la fapte concrete, demonstrează că sunt în continuare complici la cel mai mare jaf din istoria României!", a scris Marcel Ciolacu, vineri, pe pagina de Facebook.

A fost nevoie ca “partenerii” de guvernare să se certe pentru a se vedea extrem de clar că PSD a avut #dreptate când a...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 16 aprilie 2021

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close