Antena 3 CNN Politică Ciolacu: PSD nu va face o propunere de prim-ministru, după ce va cădea Guvernul Orban şi va realiza o nouă majoritate

Ciolacu: PSD nu va face o propunere de prim-ministru, după ce va cădea Guvernul Orban şi va realiza o nouă majoritate

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marţi, că în eventualitatea în care va cădea Guvernul Orban prin moţiune de cenzură şi social-democraţii vor realiza o altă majoritate în Parlament, propunerea de premier care va fi făcută la acel moment de către noua majoritate nu va fi în legătură cu un membru al PSD.

Ciolacu: PSD nu va face o propunere de prim-ministru, după ce va cădea Guvernul Orban şi va realiza o nouă majoritate
14 Ian 2020   •   22:04

"PSD-ul nu va face o propunere de prim-ministru. Este decizia partidului. Vom vedea la momentul respectiv", a spus liderul PSD, într-o intervenţie telefonică la postul B1 TV.

Ciolacu a subliniat că opinia sa personală este că nu este oportun la acest moment ca PSD să propună un nou prim-ministru.

Chiar dacă se creează o altă majoritate, PSD-ul nu va propune din rândurile PSD-ului vreun membru de partid să preia funcţia de prim-ministru (...) Consider că nu este oportun acum ca PSD-ul să propună un nou prim-ministru", a subliniat liderul social-democrat.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close