Antena 3 CNN Politică Ciolacu: PSD va veni cu o propunere de premier din afara partidului. Orban să demisioneze dacă vrea anticipate

Ciolacu: PSD va veni cu o propunere de premier din afara partidului. Orban să demisioneze dacă vrea anticipate

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, la Palatul Parlamentului, că în cazul în care moțiunea de cenzură va trece de votul parlamentarilor, atunci social-democrații vor veni, cel mai probabil, cu o propunere de premier din afara partidului.

Ciolacu: PSD va veni cu o propunere de premier din afara partidului. Orban să demisioneze dacă vrea anticipate
03 Feb 2020   •   15:01

„Cu cât mai repede să îl trimitem pe Orban acasa. Dacă își dă demisia, cu atât mai bine. Îmi pare rău ca Președintele României s-a antepronunțat si a zis ca-l va propune tot pe Ludovic Orban. Am avut o discuție foarte aplicată cu colegii mei. Vom veni cu o propunere de prim ministru din afara partidului. Nu va fi un ambasadaor. (...) Eu nu o să votez niciodată un Guvern PNL și pe Orban prim ministru”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a mai spus că, în cazul în care moțiunea de cenzură nu va trece în Parlament, PSD mai are varianta de a ataca la Curtea Constituțională alegerea primarilor în două tururi.

Ciolacu a subliniat că nu a existat niciun fel de înțelegere cu PNL arătând că, dacă dorește anticipate, premierul Ludovic Orban ar trebui să demisioneze.

”Dacă dorește anticipate, să își dea demisia și să nu se bazeze pe PSD”, a mai spus Marcel Ciolacu.


 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Ludovic Orban
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close