Antena 3 CNN Politică Ciolacu: Spital "fantomă" de milioane de euro pentru pacienții cu coronavirus. O parte din banii de pensii aici sunt

Ciolacu: Spital "fantomă" de milioane de euro pentru pacienții cu coronavirus. O parte din banii de pensii aici sunt

Liderul PSD Marcel Ciolacu i-a acuzat, miercuri, pe liberali că au aruncat cu banii pe fereastră ridicând un spital modular destinat pacienților cu COVID-19, care nu este însă funcțional.

Ciolacu: Spital "fantomă" de milioane de euro pentru pacienții cu coronavirus. O parte din banii de pensii aici sunt
de Adrian Iclozan    |    23 Sep 2020   •   16:45

"3 milioane de euro furați de Orban și ai lui! 3 milioane de euro aruncați pe un spital fantomă, pompos intitulat  'Spitalul Modular Bacău'! Iată unde sunt #banii de alocații și pensii! Și apoi Orban se plânge peste tot că nu are bani!" a scris liderul PSD pe Facebook.

"Bani sunt! Dar doar pentru ei, pentru asigurarea mandatelor lor, pentru îmbogățirea firmelor lor! Pentru dublarea alocațiilor copiilor sau majorarea pensiilor cu 40% pentru cei care au muncit o viață întreagă, pentru antreprenorii și agricultorii români – NU! Pentru că Guvernarea Iohannis-Orban atât poate: să-și bată joc de banii românilor!", a continuat Ciolacu.

Presa locală a scris că spitalul modular al Ministerului Sănătății, amplasat la Bacău în luna mai, nu era pregătit să primească pacienți nici la patru luni de la momentul în care a fost instalat.

Prefectul de Bacău se plângea la începutul acestei luni că unitatea medicală nu a putut fi recepționată pentru că firma responsabilă, Unifarm, nu a respectat condiţiile impuse de minister și că, în condițiile date, varianta cea mai bună ar fi ca spitalul modular să fie vândut, iar cumpărătorul să-l doneze apoi autorităților.

 

×
Subiecte în articol: Bacău
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close