Antena 3 CNN Politică Dacian Cioloș: Întâlnirea cu Merkel a fost una foarte bună

Dacian Cioloș: Întâlnirea cu Merkel a fost una foarte bună

Dacian Cioloș: Întâlnirea cu Merkel a fost una foarte bună
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/dacianciolos
07 Ian 2016   •   20:25

Premierul Dacian Cioloș a calificat joi drept ”foarte bună” întâlnirea pe care a avut-o cu cancelarul Angela Merkel, precizând că i-a vorbit oficialului german despre atuurile țării noastre și despre interesul pe care îl are România în a fi parte activă a tuturor proceselor europene.

”Întâlnire foarte bună cu doamna Cancelar Angela Merkel. Deschiderea pe care am găsit-o aici este cea mai bună dovadă că relațiile noastre sunt pe calea cea bună și dezvoltarea economică se va consolida prin investiții și schimburi comerciale noi. 
 
I-am vorbit doamnei cancelar despre atuurile țării noastre și despre interesul pe care îl avem în a fi parte activă a tuturor proceselor europene, cu atât mai mult a celor dificile cum sunt cele legate de problemele imigrației. Procesul trebuie să se bazeze pe principii și mecanisme funcționale, împărtășite prin acord comun de către toate statele membre”, a scris premierul Dacian Cioloș, joi, pe pagina sa de Facebook.
 
Întâlnire foarte bună cu doamna Cancelar Angela Merkel. Deschiderea pe care am găsit-o aici este cea mai bună dovadă că...

Posted by Dacian Ciolos on 7 Ianuarie 2016

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş Angela Merkel
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close