x close

Cioloș și Barna au făcut marele anunț: Alianţa USR PLUS îl susţine pe Iohannis în turul al doilea

de A.M.P    |    11 Noi 2019   •   12:43
Cioloș și Barna au făcut marele anunț: Alianţa USR PLUS îl susţine pe Iohannis în turul al doilea 482 Foto captura Facebook

Alianţa USR PLUS îl va susţine pe Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, au anunţat, luni, liderii alianței Dacian Cioloş şi Dan Barna.

"Cred că nu este nicio surpriză că susţinerea noastră va merge către Klaus Iohannis. Sper să avem ocazia în perioada următoare pentru a consolida această susţinere, să avem o discuţie cu domnul Iohannis pentru a ne asigura că proiectul politic pe care domnia sa îl susţine este aliniat cu obiectivele noastre şi putem da acest semnal de capacitate de colaborare între proiectul pe care îl susţine Iohannis şi pe care îl susţinem noi", a spus preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, într-o conferinţă de presă.

Liderul USR, Dan Barna, a spus, la rândul său, că va recomanda susţinerea lui Klaus Iohannis.

"După cum ştiţi, în Parlamentul României USR şi în ultimul an Alianţa USR PLUS am fost cei mai activi şi mai dinamici contestatari ai PSD şi ai pesedismului. Nu se pune problema să putem acorda vreodată vot sau sprijin doamnei Dăncilă. Răspunsul este unul evident. Voi recomanda susţinătorilor mei să-l susţină pe Klaus Iohannis", a afirmat Barna. 

Citeşte mai multe despre:

Dacian Ciolos Dan Barna
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati