Antena 3 Politică Dacian Cioloș sare în apărarea Cătălinei Ponor: “Haideți să nu fim doar consumatori de victorii”

Dacian Cioloș sare în apărarea Cătălinei Ponor: “Haideți să nu fim doar consumatori de victorii”

de G.S.    |    16 Aug 2016   •   20:18
Dacian Cioloș sare în apărarea Cătălinei Ponor: “Haideți să nu fim doar consumatori de victorii”
Sursa foto: Foto: Facebook / Dacian Cioloș

Cătălina Ponor se războiește dur cu cei care au contestat-o înainte și în timpul Olimpiadei de la Rio. După ce a ratat calificarea în finală la sol și nu a luat nicio medalie la bârnă, Ponor le transmite un mesaj extrem de dur celor care o contestă.

În urma mesajului publicat de Ponor, premierul Dacian Cioloș a făcut un apel, pe Facebook, la solidaritate cu sportivii români:

“Cătălina Ponor știe să dăruiască atunci când câștigă, așa cum dăruiește și când trece prin momente mai grele. Să fim alături de ea, de Marian Drăgulescu, de toți sportivii români care dau totul la Jocurile Olimpice, să le spunem că-i iubim pentru ceea ce sunt și ceea ce fac. Haideți să nu fim doar consumatori de victorii. În astfel de momente, să fim suporteri adevărați pentru toți aceia pentru care sportul este un mod de viață, este formator de caractere - uneori în condiții foarte grele, este fair-play și autodepășire. Este momentul să recunoaștem că, după fiecare competiție, învățămintele trebuie să le tragem și noi, ca oameni chemați să-i susțină, să-i sprijine. Suntem alături de voi Cătălina, Marian, vă iubim și vă apreciem enorm, pentru că știm cât munciți și cât dăruiți pentru a ne reprezenta acolo și pentru a ne oferi momente de emoție și de bucurie.”

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close