Antena 3 CNN Politică Trădare supremă în partidul lui Cioloș. Unul dintre apropiații fostului premier pleacă la PNL

Trădare supremă în partidul lui Cioloș. Unul dintre apropiații fostului premier pleacă la PNL

Trădare supremă în partidul lui Dacian Cioloș, PLUS. PNL a reușit să-i fure fostului premier un consilier foarte apropiat - avocatul Tiberiu Petrescu.

Trădare supremă în partidul lui Cioloș. Unul dintre apropiații fostului premier pleacă la PNL
Sursa foto: Agerpres
de Cristina Tudorache    |    30 Iul 2020   •   19:20

Avocatul Tiberiu Petrescu este un apropiat al liderului PLUS. Petrescu a fost consilierul personal al lui Cioloș, pe vremea când deținea portofoliul de la Ministerul Agricuturii. Când a devenit premier, Cioloș l-a luat după el și pe Tiberiu Petrescu, fiind omul lui de încredere pe probleme juridice și gestionând Corpul de Control al guvernului.

Cioloș, trădat de un consilier foarte apropiat. Pleacă la PNL

În 2017, Petrescu s-a ocupat de înregistrarea asociației lui Ciolos, Platforma România 100, iar în 2018 a inițiat demersurile legale de înființare a partidului lui Dacian Cioloș și chiar a reprezentat interesele partidului în instanță.

Avocatul Tiberiu Petrescu a fost membru în Consiliul Național al PLUS, până în noiembrie 2019, când și-a dat demisia din partid, acuzându-și colegii că tolerează prea mult condițiile USR, dar și că au acceptat candidatura lui Dan Barna împotriva lui Klaus Iohannis. 

Violeta Alexandru și Ionel Dacă, ”racolați” de la Cioloș

Și actualul ministrul al Muncii Violeta Alexandru, respectiv actualul șef al cancelariei primului ministru Ludovic Orban au fost ”furați” de PNL de la Cioloș.

Violeta Alexandru a fost ministru în cabinetul lui Cioloș, ea gestionând portofoliul pentru Dialog Social.

"Violeta a fost un foarte bun ministru în guvernul meu, un om în care eu am foarte mare încredere în continuare, care de facto a încetat colaborarea cu noi în momentul în care s-a dus, a decis, să meargă la PNL. Am respectat decizia respectivă şi cred că e un lucru bun ca şi în PNL să meargă oameni tineri, oameni cu experienţă. Ea a exprimat un punct de vedere din partea partidului, este consiliera preşedintelui PNL şi n-am mai mult de comentat, încă o dată spun, Violeta e o femeie de foarte mare calitate în politica românească", a declarat Dacian Cioloş, în 2018, când actualul ministru al Muncii a părăsit partidul său.

Ionel Dancă, actualul șef al cancelariei primului ministru Ludovic Orban, a fost consilier de stat pentru proiecte speciale de dezvoltare economică în Cancelaria premierului Cioloș, iar anterior consilier de comunicare și relații publice în cadrul aceleiași Cancelarii. El a coordonat activitatea din Unitatea Guvernamentală de Asistență Tehnică pentru proiecte de dezvoltare economică regională integrată în Valea Jiului, Roșia Montană – Munții Apuseni și comunitățile marginalizate din Moldova (Vaslui – Iași), înființată de Cioloș.

 

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close